Dovhjort |
Pris per kilo |
|
|
Komplett detaljstyckat ca 35 % färs. |
195 |
(Observera att priset är räknat på köttet i lådan, inte slaktvikten som konkurrenterna oftas uppger) |
|
En detaljstyckad dovhjortskalv väger ca 8 kilo dvs ungefär 1500 kr, hind eller spets ca 13 kilo ungefär 2500 kr |
|
Filé |
450 |
Ryggbiff |
400 |
Entrecote |
400 |
Innanlår |
380 |
Sadel |
325 |
Racks |
400 |
Rostbiff |
350 |
Franssyska |
300 |
Ytterlår |
280 |
Rulle |
250 |
Helstek |
315 |
Lägg |
175 |
Bogstek |
200 |
Färs |
115 |
Märgben |
30 |
|
|
Rådjur |
|
Komplett detaljstyckat ca 35 % färs. |
195 |
(Observera att priset är räknat på köttet i lådan, inte slaktvikten som konkurrenterna oftas uppger) |
|
Ett detaljstyckat rådjur väger ca 7 kilo dvs ungefär 1400 kr |
|
Filé |
450 |
Ryggbiff |
400 |
Entrecote |
400 |
Innanlår |
380 |
Sadel |
325 |
Racks |
400 |
Rostbiff |
350 |
Franssyska |
300 |
Ytterlår |
280 |
Rulle |
250 |
Helstek |
315 |
Bogstek |
200 |
Färs |
115 |
Märgben |
30 |
|
|
Mufflon |
|
Komplett detaljstyckat ca 35 % färs. |
215 |
(Observera att priset är räknat på köttet i lådan, inte slaktvikten som konkurrenterna oftas uppger) |
|
Ett detaljstyckat mufflon väger ca 7 kilo dvs ungefär 1500 kr |
|
Filé |
500 |
Ryggbiff |
450 |
Entrecote |
450 |
Innanlår |
400 |
Sadel |
350 |
Racks |
400 |
Rostbiff |
350 |
Franssyska |
300 |
Ytterlår |
280 |
Rulle |
250 |
Helstek |
325 |
Bogstek |
200 |
Färs |
125 |
Märgben |
30 |
|
|
Kronhjort |
|
Komplett detaljstyckat ca 45 % färs. |
215 |
(Observera att priset är räknat på köttet i lådan, inte slaktvikten som konkurrenterna oftas uppger) |
|
Ett detaljstyckat mufflon väger ca 7 kilo dvs ungefär 1500 kr |
|
Filé |
500 |
Ryggbiff |
450 |
Entrecote |
450 |
Innanlår |
400 |
Sadel |
350 |
Racks |
400 |
Rostbiff |
350 |
Franssyska |
300 |
Ytterlår |
280 |
Rulle |
250 |
Högrev |
225 |
Lägg |
175 |
Bogstek |
200 |
Färs |
125 |
Märgben |
30 |
|
|
Älg |
|
Komplett detaljstyckat ca 45 % färs. |
195 |
(Observera att priset är räknat på köttet i lådan, inte slaktvikten som konkurrenterna oftas uppger) |
|
Ett detaljstyckat vuxen älg väger ca 130 kilo dvs ungefär 27000 kr, en kvart ca 7000 |
|
En deltalstyckad kalv väger ca 30 kilo och kostar ca 6000 kr för en hel |
|
Halv älg |
205 |
Kvarts älg |
215 |
Filé |
500 |
Ryggbiff |
450 |
Entrecote |
450 |
Innanlår |
400 |
Sadel |
350 |
Racks |
400 |
Rostbiff |
350 |
Franssyska |
300 |
Ytterlår |
280 |
Rulle |
250 |
Högrev |
225 |
Lägg |
175 |
Bogstek |
200 |
Färs |
125 |
Märgben |
30 |
|
|
Vildsvin |
|
Komplett detaljstyckat ca 45 % färs. |
185 |
(Observera att priset är räknat på köttet i lådan, inte slaktvikten som konkurrenterna oftas uppger) |
|
Ett detaljstyckat vuxet vildsvin väger ca 30 kilo dvs ungefär 5500 kr |
|
En deltalstyckad rödgris väger ca 15 kilo och kostar ca 2700 kr |
|
Filé |
400 |
Ryggbiff |
350 |
Entrecote |
350 |
Hals |
350 |
Innanlår |
300 |
Sadel |
350 |
Racks |
350 |
Rostbiff |
300 |
Franssyska |
300 |
Ytterlår |
250 |
Rulle |
250 |
Helstek |
300 |
Lägg |
175 |
Bogstek |
185 |
Färs |
115 |
Märgben |
30 |
Revben |
150 |
Grillgris |
105 |
Grillgris är en hel gris på mellan 10-30 kilos slaktvikt. |
|
Kotletter |
350 |
Korvkött |
115 |
|
|
Fasan |
|
Bröst med ben |
70 kr/st |
Bröst utan ben |
400 |
Lår med ben |
250 |
Vingar |
250 |
|
|
|
|
Orre |
|
Bröst med ben |
500 kr/st |
Bröst utan ben |
750 |
Lår med ben |
350 |
|
|
|
|
Tjäder |
|
Bröst med ben |
500 kr/st |
Bröst utan ben |
750 |
Lår med ben |
350 |
|
|
Ripa |
|
Bröst med ben |
250 kr st |
Bröst utan ben |
500 |
Lår med ben |
350 |
|
|
Hare |
|
Hel |
250 |
Sadel |
400 |
Lår |
300 |
Bogar |
200 |
|
|
Kanin |
|
Hel |
250 |
Sadel |
400 |
Lår |
300 |
Bogar |
200 |
|
|
Björn |
Vid tillgång |
|
|
Bäver |
|
Hel |
250 |
Sadel |
400 |
Lår |
300 |
Bogar |
200 |
Köttfärs |
250 |